Make your own free website on Tripod.com

rachmat.gif

IndeX | NieuwZ!! | Advertenties | The Pics | Guest Page

30.000 kinderen verslaafd internet

30.000 kinderen tussen 11 en 15 jaar zijn verslaafd aan internet.


Groot onderzoek
Voor het eerst is een groot en representatief onderzoek gedaan naar internetgebruik onder jongeren door het IVO, het Instituut voor Verslavingsonderzoek.Ingrijpen
De 30.000 verslaafde kinderen vormen 4% van het totaal. Volgens het IVO besteden de kinderen zoveel tijd aan de computer dat andere zaken, zoals huiswerk, eronder lijden. Ouders, scholen en jeugdzorg moeten ingrijpen om erger te voorkomen, stelt het IVO.

MSN
Vooral populair bij de tieners is gamen, chatten via MSN en het bezoeken van profielsites, zoals Sugababes. Dat zijn websites waarop tieners met elkaar in contact kunnen komen.

Ronaldo heeft lichte training afgewerkt

Ronaldo heeft vanmiddag zonder problemen een lichte krachttraining afgewerkt.


Niks bijzonders
Woensdagavond werd de Braziliaanse aanvaller duizelig. Hij liet zich onderzoeken in het ziekenhuis. Artsen konden echter niks bijzonders bij de speler van Real Madrid vinden. Even na middernacht keerde Ronaldo terug in het hotel.


Kritiek
Ronaldo heeft heel wat kritiek gehad vanwege zijn optreden in het duel met Kroatië. Daarin werd hij gewisseld. Bij de WK-finale van 1998 had de spits te kampen met een 'mysterieuze ziekte' en kon toen ook al geen indruk maken. Maar vier jaar later werd hij topscorer van het toernooi.

Eerste beslissingen op WK gevallen

Ecuador heeft op het WK voetbal de laatste 16 bereikt. Ook Duitsland is nu officieel door naar de tweede ronde.


Gewonnen
Ecuador won ook het tweede duel en is evenals Duitsland, de laatste tegenstander in groep A met als inzet de eerste plaats, zeker van een langer verblijf in het toernooi.Naar huis
In Hamburg bleek Ecuador aanmerkelijk beter dan Costa Rica: 3-0. Carlos Tenorio, Agustin Delgado, ook al de doelpuntenmakers tegen Polen, en invaller Ivan Kaviedes scoorden. Duitsland won gisteren al met 1-0 van Polen. Polen en Costa Rica spelen het laatste duel nog tegen elkaar maar dat gaat nergens meer om. Ze kunnen daarna naar huis.

Twee gangsters die school in Péruwelz bezetten opgepakt

 

  
De twee gangsters die zich verschansten in het Koninklijk Atheneum in Péruwelz, zijn net voor 14 uur aangehouden in kelders van een elektriciteitswinkel naast de school. Er werd geen enkel schot gelost en het lijkt erop dat er geen geweld werd gebruikt bij de interventie van de DSU (Directie van de Speciale Eenheden. (belga)

Baby gedumpt om partner

door Fenny Zandgrond

15/06/2006

Paramaribo - KM, die op eerste kerstdag vorig jaar haar pasgeboren baby in een goot dumpte, hoorde rechter Fred Veldema gisteren anderhalf jaar tegen zich vonnissen.

Het kind overleefde het voorval. De vrouw had reeds vier kinderen van “een oude man”, toen zij in verwachting raakte van “een man verderop in de straat”. De oude man beloofde haar terug te nemen, maar dan zonder het kind dat op komst was. De biologische vader was niet bereid het kleintje op te vangen.
 Volgens officier van justitie Nirmala Maikoe had KM de snode daad lang van te voren gepland. Niemand wist dat ze zwanger was en ook waren geen kleren en andere spullen aangeschaft om het kind te verwelkomen. Maikoe wuifde de bewering, dat de vrouw dacht dat het kind doodgeboren was weg, door aan te geven dat het luid schreiend gevonden is. Aangezien KM reeds kinderen had kende ze het klappen van de zweep en moet hebben geweten dat de baby nog leefde toen zij die inpakte.
    Raadsvrouwe Irene Asarfi-Lalji wees op het rapport dat door de psycholoog over KM is uitgebracht. Volgens de jurist blijkt dat de moeder in mindere mate verantwoordelijk gehouden moeten worden van haar daad. Zij zou in een moment van onbezonnenheid hebben gehandeld.
 KM gaf ter rechtszitting gisteren huilend tegenover rechter Veldema aan spijt te hebben van haar daad en terug te willen om voor haar kinderen te zorgen.-.

Enter supporting content here

hartelijk welkom...