Make your own free website on Tripod.com

rachmat.gif

IndeX | NieuwZ!! | Advertenties | The Pics | Guest Page

Overal in Nederland werd Koninginnedag gevierd, maar Mantje’s House Band had nog meer reden om te feesten. De band viert dit jaar namelijk haar 15 jarig bestaan. De groep achter hits als Nomroe Wan en Kangen gaf een geweldige show in de Evenementenhal Rijswijk. Het optreden van 29 april maakte deel uit van MHB’s promotour door Nederland.

Uit alle uithoeken van Nederland kwam het publiek op deze feestavond af. Het totale aantal bezoekers wordt geschat op bijna 700 bezoekers. De jonge formatie Se7en, met o.a Jeanie Amatsahlan, wist de stemming er goed in te brengen. Deze band o.l.v Earl Soekatma (de zoon van Oesje) weet veel power en tempo in de performance neer te zetten.

Image

Maar de klapper was natuurlijk Mantje’s House Band. De groep straalde van enthousiasme en dat viel op. Het publiek genoot met volle teugen en iedereen was het erover eens dat deze band weet te verrassen. Het was volgens velen hun beste optreden tot nu toe. Zelfs bekende reggae(ton) hits weten zij op hun manier goed neer te zetten!

Image

Maar het publiek zou nog meer verrassingen krijgen. Eddy Assan gaf een kleine show en ook Oesje Soekatma zong enkele nummers, waaronder zijn bekende Andeng Andeng Teloe. Er was zelfs bezoek uit IndonesiŽ. De Indonesische zanger Idris Permata, die op doorreis was gaf de bezoekers spontaan een voorproefje van zijn optreden in Suriname.

MHB bedankte RBU voor de geslaagde organisatie van de promotour. Tot slot kreeg zij voor haar radio-uitzendingen een exemplaar van de allernieuwste cd Volume 5 uitgereikt.

hartelijk welkom...